Misteriozna smrt Lane Bijedić: Još bez dokaza, nada se polaže u saslušanje njezine majke [video]

Prije gotovo četiri mjeseca pronađeno je tijelo Lane Bijedić.

Uz njezino tijelo pronađen je i mobilni telefon za koji se pretpostavljalo da bi mogao dovesti do traga ubojice. Nakon otključavanja mobitela u Njemačkoj i vještačenja u Bosni i Hercegovini nisu pronađeni dokazi koji upućuju na ubojicu, podsjeća Nova BH u prilogu o misterioznoj smrti Mostarke Lane Bijedić na širem području Ljubuškog koje je potreslo cijelu regiju.

- Od sva tri telekom operatera dobili smo promet baznih stanica, vršili provjere osoba koje su nama bile zanimljive, izvršili pretrese tri obiteljske kuće, stana. Nakon toga izvršena je pretraga dva putnička vozila... - izjavio je Milan Galić, ravnatelj policije Županije Zapadnohercegovačke.

No istraga nije dovela do počinitelja ubojstva 19-godišnje na čijem su tijelu, pokazala je obdukcija, zabilježeni tragovi udaraca i davljenja, navodi Nova BH.

- Do sada nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi mogli upućivati na ubojicu - izjavio je Josip Aničić, tužitelj Tužiteljstva ŽZH, dodavši da će nakon saslušanja njezine majke imati kompletniju sliku naglasivši kako "morate biti svjesni da je riječ o jako teškom kaznenom djelu".

- To je žalosno ako se to ne dozna - izjava je prolaznika u Ljubuškom na upit novinara Nove BH o slučaju Lane Bijedić.

Poslijednja izmjena danaPetak, 31 Siječanj 2020 10:50
 
index Instagram400x230 youtube