Oglasio se MUP ŽZH o stradanju pješaka u Tihaljini

Dana, 29.11.2019. godine u 06.50 sati PU Grude je zaprimila prijavu da se u mjestu Tihaljina, općina Grude dogodila teška prometna nesreća sa jednom povrijeđenom osobom.

Odmah po zaprimljenoj prijavi upućeni su policijski službenici na mjesto događaja prometne nesreće, kako i djelatnici Doma zdravlja Grude.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđeno je da su u prometnoj nesreći sudjelovali vozilo marke „Ford Fokus”, BiH registarskih oznaka kojim je upravljao S.L. (1980.) i pješak D.L. (1973.) iz mjesta Tihaljina, općina Grude.

Očevid su obavili policijski službenici PU Grude uz nazočnost dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći u 07.20 sati u kolima Hitne pomoći preminuo je D.L.

Po nalogu dežurnog Županijskog tužitelja u Širokom Brijegu u narednom periodu obavit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar, a motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja.

Policijski službenici PU Grude provode kriminalističku obradu u cilju utvrđivanja uzroka i načina nastanka ove prometne nesreće.

 
index Instagram400x230 youtube