Župe u Mostaru zakazuju Prve Pričesti

S obzirom da je stiglo vrijeme popuštanja stožerskih odredbi u nekim od mostarskih župa najavljeni su i prvi planirani datumi podjele sakramenta Prve sv. Pričesti i blagoslova polja.

Župa sv. Mateja podjelu sakramenta Prve sv. Pričesti planira u nedjelju 14. lipnja te poziva sve roditelje prvopričesnika na sastanak u utorak 19. svibnja nakon večernje svete mise. Također, u sljedeću nedjelju 24. svibnja  u 16.00 sati bit će misa i blagoslov polja na groblju u Orlacu.

Termin slavlja prve sv. Pričesti u mostarskoj Katedrali bit će objavljen ovih dana a najkasnije u sljedeću nedjelju 24. 5. 2020. Roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih Katedralnih prvopričesnika održat će se u ponedjeljak 25. svibnja 2020. godine u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Pratite našu internet i Facebook stranicu. – navodi se na Facebook stranici Katedrale. 

U Crkvi Krista Dobrog Pastira u ponedjeljak 18. svibnja nakon večernje svete mise bit će susret s roditeljima ovogodišnjih prvopričesnika zbog dogovora oko datuma slavlja Prve svete pričesti – navodi se na službenoj stranici župe. 

Više detalja i planiranih datuma oko podjele sakramenta Prve sv. Pričesti trebalo bi se znati ubrzo.

I ovo je znak da se život nakon dvomjesečne stanke vraća u neke normalne okvire.

 
index Instagram400x230 youtube