Sin i majka zaraženi koronavirusom pobjegli s Infektivne klinike

Banjalučka policija jučer je pronašla dvije osobe inicijala G.R. i D.R. nastanjeni u Banjoj Luci, kod kojih je utvrđen koronavirus, a koji su pobjegli sa Кlinike za infektivne bolesti koja je smještena u ulici Jovana Dučića.

Nadležnoj policijskoj postaji je djelatnik osiguranja navedene klinike, prijavio da su sa klinike, u kojoj su bili na liječenju, pobjegle dvije nepoznate osobe kod kojih je utvrđen koronavirus, piše faktor.ba.

- O svemu je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, te da se navedena lica privedu ukoliko postoje uvjeti, a ako ne postoje uvjeti da se osobe osiguraju od strane policijskih službenika do postizanja uvjeta za njihovo privođenje.

Iz policije podsjećaju da je D.R. jučer, nezadovoljan uvjetima u studenskom centru "Nikola Tesla" prijetio da će skočiti sa petog sprata, nakon čega su on i majka G.R. premješteni na Кliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banja Luci.

Poslijednja izmjena danaPetak, 27 Ožujak 2020 09:54
 
index Instagram400x230 youtube