Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje u ovome tjednu

Danas u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano vrijeme. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje od 3 do 7. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno veći dio dana. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. U Bosni će biti i magle. Vjetar u Bosni slab južnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U srijedu, u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13. U mjestima sa dugotrajnom maglom niža maksimalna dnevna temperatura zraka.

U četvrtak, u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

 
index Instagram400x230 youtube