IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu

Kompanija Philip Morris BH je u četvrtak predstavila IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je nakon globalnog lansiranja, stigao i na bh. tržište.

BiH je među prvim zemljama Europe u kojima je ovaj najnoviji proizvod dostupan. U sjajnoj atmosferi Brew Imperial Society u Sarajevu, u društvu brojnih prijatelja i poslovnih suradnika kompanije, predstavljen je IQOS 3 DUO, a Moamer Kasumović je podijelio i svoja iskustva prelaska na IQOS s okupljenima.

Da jučerašnji datum prođe nezaboravno za sve one koji su prisustvovali događaju, a slavili su rođendan baš na datum lansiranja najnovijeg IQOS proizvoda, pobrinuo se Philip Morris BH, koji je svakom takvom posjetitelju uručio prigodan poklon.

Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Philip Morris za BiH i Crnu Goru, zahvalio se prisutnima na dolasku, ali i na povjerenju koje su ukazali kompaniji do sada. "Dolazak IQOS 3 DUO potvrđuje našu posvećenost da stalno i bez prestanka investiramo u razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji u osnovi imaju nauku, i tako pomognemo milijunima odraslih pušača da ako ne mogu da ostave cigarete odaberu bolju alternativu. IQOS 3 DUO u sebi sadrži najbrži i najmoćniji grijač u čitavoj IQOS obitelji, i omogućava dva uzastopna korištenja bez potrebe da se puni, dok je sam punjač puno brži od trenutno postojećih“ izjavio je Lazović.

Kompanija je u posljednjih 15-ak godina uložila više od šest milijardi dolara u znanstevna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo preko 400 vodećih znanstvenika s ciljem da do 2025. najmanje 40 milijuna pušača, ako ne prestanu pušiti, pređu na manje štetnu opciju od cigareta.

Poslijednja izmjena danaPetak, 08 Studeni 2019 12:17
 
index Instagram400x230 youtube