Raspisan natječaj za slobodne FM frekvencije na području 31 grada/općine u BiH

Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) objavila je Javni poziv za dodjelu raspoloživih frekvencijskih resursa za radijsko emitiranje koje se vrši putem zemaljske radiodifuzije u VHF opsegu 87.5 — 108 MHz (lista: LRF-R-1/23).

Riječ je o područjima 31 grada/općine i 42 frekvencije, a Bosansko Grahovo, Bileća, Jablanica, Gacko, Glamoč, Jajce, Konjic, Kreševo,  Ljubinje, Mostar, Trebinje, Žepče, Travnik, Sarajevo i Banja Luka neka su od njih.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju fizičke i pravne osobe sa sjedištem u Bosni i Hercegovini, registrirana za djelatnost emitiranja radijskog programa na osnovu važeće klasifikacije djelatnosti u Bosni i Hercegovini. Podnositelji prijava imaju pravo sudjelovanja ako, do dana podnošenja zahtjeva za sudjelovanje u Javnom pozivu, nemaju dospjele financijske obaveze prema Agenciji nastale po bilo kojoj osnovi. U Javnom pozivu ne mogu sudjelovati one fizičke i pravne osobe navedene u članku 4, stav (3) Pravila 76/2015 o pružanju medijskih usluga radija.

Prijave se, u zatvorenoj i zapečaćenoj pošiljci, mogu predati najkasniie do 01. ožujka 2024. godine.

Javni poziv dostupan je OVDJE, a dokumentacija OVDJE.

 
index Instagram400x230 youtube