SUM: Natječaj za upis na Poslijediplomski sveučilišni specijalistički studij

Sveučilište u Mostaru vrši upis studenata na jednogodišnji poslijediplomski sveučilišni specijalistički studij „Suvremeni sigurnosni izazovi“ u akademskoj 2022./ 2023. godini.

Na poslijediplomski specijalistički studij mogu se prijaviti:

?pristupnici koji su završili integrirani studij ili diplomski studij 2. ciklusa i ostvarili najmanje 300 ECTS bodova te stekli naziv magistra struke ili ekvivalent. 
 
?pristupnici koji su završili predbolonjski četverogodišnji studij i stekli stručnu spremu kvalifikacije - VII/1. 
 
Akademski naziv koji se stječe završetkom studija: magistar specijalist sigurnosti.
 
Transformacija postojećih i pojava novih sigurnosnih izazova nametnula je potrebu za akademskim osposobljavanjem relevantnih stručnjaka iz oblasti sigurnosti za suprotstavljanje suvremenim sigurnosnim izazovima koje nose terorizam i nasilni ekstremizam, suvremeni organizirani kriminalitet i korupcija, prijetnje informacijsko-komunikacijskim sustavima, hibridne prijetnje i suvremene geopolitičke tendencije.
 
Za dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Natječaj za upis na Poslijediplomski sveučilišni specijalistički studij „Suvremeni sigurnosni  izazovi“  u akademskoj 2022./2023. godini možete preuzeti ovdje.

 
index Instagram400x230 youtube