Predsjednik jedne od mnogih pravaških stranaka: Apsolutni smo pobjednik izbora

Predsjedništvo Hrvatske stranke prava (HSP) je na online sjednici analiziralo rezultate Općinskih izbora 2020. te razmatralo izvješće o pripremama za izbore u Mostaru.

Predsjednik HSP-a Nikola Raguž u svom izvješću je, među ostalim, ocijenio da je ta stranka polučila izvrstan izborni rezultat te je, zajedno s koalicijskim partnerima, osvojila više od 30 općinskih vijećnika te je parlamentarna stranka u svih šest županija u kojima je izišla na izbore.

“Druga smo stranka u Stocu, Posušju, Širokom Brijegu te u Odžaku u koaliciji s HDZ-om 1990, gdje smo i dobili načelnika Dragu Zečevića, jedinog načelnika koji je uspio iz oporbe pobijediti kandidata HDZ-a BiH. Naime, i u Rami i u Tomislavgradu pobijedili su kandidati koji su bili vlast u tim općinama i u prehodnom mandatu. HSP jedina je stranka koja je uspjela osvojiti mandate u općinskim vijećima a da je to uradila bez trošenja novca, dok su sve druge stranke trošile i šakom i kapom, očito ne svoj već novac napaćenog i opljačkanog naroda. Možemo konstatirati da je HSP apsolutni pobjednik ovih izbora ako računamo uložena sredstva po vijećniku“, rekao je Raguž.

O pripremama za izbore u Mostaru izvješće je podnio glavni tajnik HSP-a Vinko Drinovac, koji je iskazao zadovoljstvo dosadašnjim pripremama te je istakao da je zadaća Koalicije Mostar ‘Moj dom’, koju predvodi HSP, vratiti nadu i optimizam građanima Mostar.

“Naš je program usmjeren upravo na to. Svojom kampanjom neće dominirati teme prošlosti, već kako pokrenuti gospodarstvo i osigurati budućnost svim mladima u gradu, bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost. Imamo jasnu viziju toga, a građanima Mostara ćemo svoj program predstaviti na prvi dan službene kampanje. Očekujemo veliku potporu za naš gospodarski program i vraćanje Mostara njenim građanima iz kandži uske grupe ljudi iz HDZ-a BiH i SDA“, naveo je Drinovac.

 
index Instagram400x230 youtube