Nov@ TV u posjeti roditeljima Ljubušaka koji je Hrvatsku odveo u finale EP [video]

Cijela Hrvatska pratila je dramatičnu završnicu, baš kao i Hercegovina odakle dolazi dobar dio igrača. U Mostaru se u ponedjeljak priprema veliki doček.

Emocije su eksplodirale kod obitelji Musa. Kako i ne bi kad je gol njihova Željka odveo Hrvatsku u finale Europskog prvenstva.

"Puno poruka i poziva je bilo. Bravo, rodila ga majka! Kako se majka osjeća? Uzbuđeno... To su suze radosnice. Bilo je poruka, poziva", prepričavala je Nada Musa, majka Željka Muse.

Otac Miro se nadovezao:

"Imali smo društvo, mezili, bilo je i za popiti.".

Uz Musu i sve naše rukometaše bila je i Hercegovina, a posebice Klobuk odakle Željko vuče korijene.

"Bilo je dramatično, ali moram reći da sam imao neki osjećaj da će Željko na kraju napraviti dar mar", kaže Stanko Musa, rođak Željka Muse.

A ništa manje dramatično nije bilo ni kod Karačićevih.

"Ne jedan, za par predinfarkta je ono bilo. Stvarno nevjerojatno, golemo, nestvarno, nisam znao što da mislim samo sam molio Boga i Gospu kao Željko Babić, molim te vrati ono što su uzeli 2017. kad smo promašili", izjavio je Ante Karačić, otac Igora Karačića.

Mukotrpan rad, godine upornog treniranja i truda - tako opisuju svoga Marina Šegu koji donosi medalju u svoj rodni kraj.

"Evo ovdje je sve krenulo prije 20 godina i Marin je prve korake napravio ovdje u ovoj dvorani. On je pokazao od prvog dana da ima želju volju veliku da napravi iskorak i napravio je velik iskorak iz mjesta kao što je Čitluk i Međugorje", ponosno će Dragan Ćavar, prijatelj i suigrač Marina Šege.

"Tajna uspjeha je ponos i prkos, jer u Mostaru nema uvjeta za vrhunske sportaše"

Velika fešta sprema se u Mostaru koje će dočekati Karačića, Marića i ostale naše Kauboje.

"Želimo da Mostar bude centar i bilo bi lijepo kad bi iz reprezentacije došli u Mostar. Tajna uspjeha je ovaj teren, dišpet, ponos, prkos, jer ovdje jednostavno nisu najbolji uvjeti za vrhunske sportaše", ističe Branislav Stojkić iz HRK Zrinjski.

 
index Instagram400x230 youtube