NK Ljubuški krenuo s pripremama za proljetni dio sezone [foto]

Danas je na stadionu Babovac održana prozivka NK Ljubuški na startu priprema za proljetni dio sezone.

Nakon uvodnih riječi članova uprave kluba i struke, te prezentacije ciljeva u proljetnoj sezoni, trener Ante Strinić poveo je 26 nogometaša na prvi trening u 2020. godini.

Cjelokupne pripreme ekipe će odraditi na sportskim terenima u Ljubuškom, a što se tiče igračkog kadra valja istaći da je u klub došao vratar Petar Kozina (NK Neretvanac), Tomislav Bošnjak (MNK Futsal Brotnjo), Mirko Miletić (NK Gošk), te Jurica Pušić iz Širokog Briga koji je igrao u Hrvatskoj, a polivalentan je igrač koji može pokriti više pozicija.

Što se tiče pripremnih utakmica plan je u mjesecu siječnju odigrati nekoliko utakmica, a već u ponedjeljak, 13. siječnja s početkom u 14:00 sati na stadionu Babovac igra se pripremna utakmica protiv NK Varaždin. Utakmica protiv FK Sarajevo, koji će boraviti na pripremama u Hercegovini igra se 21. siječnja 2019. godine, te je još u planu utakmica protiv kombiniranog sastava NK Široki Brijeg.

Natjecanje u Drugoj ligi NS FBiH - skupina jug počinje 15. ožujka, a NK ljubuški je domaćin Bjelopoljcu iz Mostar koji je slavio u prvom klou protiv Ljubuškog rezultatom 5:4

Iz kluba navode da su i dalje opredjeljeni na domaći igrački kadar, a dovedeni igrači su ciljana pojačnja na deficitarnim pozicijam u klubu i svi su mlađi od dvadeset i jednu godinu, te pozivaju svu djecu da se priključe treninzima u nogometnoj školi kluba.

Poslijednja izmjena danaSubota, 11 Siječanj 2020 18:00
 
index Instagram400x230 youtube