Ivan Lovrić, trener "Skautica": U Brčkom nemamo pravo na kiks

U posljednjem kolu Premijer lige za žene rukometašice Izviđača CO gostuju u Brčkom, a domaćin su rukometašice Jedinstva koje su u prošloj sezoni "skinule" skalp "Skauticama".

"Amazonke" i ove sezone igraju dosta dobro, iako su u prošlom kolu teško poražene u Zavidovićima (38:21) u redovima Izviđača ne kriju oprez pred ovu utakmicu.

"Moramo biti vrlo oprezni, jer znamo da nemamo pravo na kiks ako želimo ostati u utrci za prvaka. Tako se i pripremamo za ovu zadnju polusezonsku utakmicu u Brčkom, posebno jer znamo da smo prošle godine tamo doživjeli jedan bolan poraz", ističe prvi strateg "Skautica" Ivan Lovrić.

"O Jedinstvu znamo dosta i jako ih cijenimo, imaju dvije dobre igračice i izvrsnog vratara, školovana su ekipa i igraju vrlo brz rukomet s puno discipline u samoj igri. Neće nam bit lako ali ako naš motiv bude na razini, te ako budemo vjerovali u sebe i svoju kvalitet, mislim da smo favoriti i da ćemo to na parketu opravdati", rekao je na kraju razgovora trener rukometašica Izviđača.

ljestvica_zene.JPG

 
index Instagram400x230 youtube