Ivan Lovrić pred derbi sezone: Vjerujem u naše cure, izgledaju mi odlično i odlučno

Rukometašice Izviđača CO, vodeće na ljestvici Premijer lige BiH za žene u subotu, 23. studenoga s početkom u 19:00 sati gostuju kod aktualnih prvakinja iz Gruda.

O atmosferi u ekipi, najavi same utakmice protiv Gruda i dosadašnjem učinku rukometašica Izviđača razgovarali smo s trenerom "Skautica" Ivanom Lovrićem.

"Do sada smo pokazali jako dobru igru, posebno u napadu ali i u obrani igramo sve bolje, pogotovo ako ispred sebe imamo kvalitetnije protivnike, pa uz visoku motivaciju na momente igramo fantastično", kaže Lovrić i nastavlja:

"Dočekali smo veliki derbi onako kako smo se potajno nadali, i to s stopostotnim učinkom iz osam utakmica.Jako je bitno pred jednu tako važnu utakmicu ući s pobjedničkim duhom i pozitivnom atmosferom. Još se kroz ovih par dana moramo dodatno psihološki pripremiti, isprazniti glave, i doći u Grude pokazati svoju najbolju igru", govori Lovrić, te dalje navodi:

"Ja vjerujem da ćemo odigrati i bolje nego što mislimo da možemo jer motiva neće nedostajati. Znamo da igramo protiv najbolje ekipe, svjesni smo veličine i trenutka u ovoj sezonu u kojem ćemo igrati. Jasno je da ova utakmica može puno toga razriješiti. Ali, ne želimo se baviti predviđanjem budućnosti. Nas čeka velika možda i najveća utakmica do sada, ne smijemo razmišljati ni o čemu osim o njoj", govori vidno uzbuđen za naš portal ovaj mladi stručnjak.

"Da bismo pobijedili u ovoj velikoj utakmici moramo biti velik u svakom smislu, a da bi bili takvi prije svega moramo biti hrabri. Vjerujem u naše cure. Vjerujem da mogu dobaciti jako daleko, izgledaju mi odlično i odlučno. Vidi se na treninzima da nestrpljivo čekaju veliki okršaj i već sad znam da će dati sve od sebe i da će uz božiju pomoć napraviti čudo. Ovom prigodom ne bih pozvao, nego bi zamolio sve naše prijatelje da dođu u Grude i da nam pomognu", završio je trener "Skautica" iz grada prvaka.

 
index Instagram400x230 youtube