Sigurna pobjeda Izviđača u ponovljenoj utakmici protiv Sloge [foto]

Izvidjac - Sloga GV/U Foto:Zm@j Izvidjac - Sloga GV/U

Ponovljena utakmica sedmog kola, Premijer lige između Izviđača CO i Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, koja je prekinuta u nedjelju, 3. studenog zbog poteškoće u napajanju električnom energijom u GŠD Ljubuški odigrana je večeras.

Izviđač CO je poveo na početki utakmice rezultatom 5:2, a gosti su u prvom poluvremenu stalno sustizali početni minus da bi poluvrijeme završilo rezultatom 11:9 za domaću ekipu.

Drugi dio otvara Izviđač serijom 5:0, te odlazi na nedostižnih 16:10. Međutim, uporni gosti se bude i grade igru iz minute u minutu, te u (51) minuti dolaze do minimalnog zaostatka. Bilo je 19:18 za mladu momčad iz Ljubuškog.

Ipak, s dva pogotka mladog reprezentativca Hrvatske Domagoj Alilovića domaćin riješava pitanje pobjednika u ovom susretu za konačnih 22:20.

Ponovno je Vedran Delić s devet pogodaka u redomivma Izviđača bio najkorisniji igrač susreta. Domagajo alilović je dodao šest pogodaka, a još jedan mladi izdanak Škole rukometa Izviđača Matej Mandić bio je izvrstan na vratima s sedamnaest obranjenih šuteva.

Izviđač - Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje 22:20 (11:9)

Izviđač: Grbavac, Mandić, Vukšić, Alilović 6, Kos, Ivanović 3, Jozinović, Primorac 1, Šoljić, Džono, Delić 9, Maretić 1, Pavlak, Buntić, Muhović 2, Buljubašić.

Sloga: Biljaka 6, Halebić 2, A. Demirović 4, Dedić 1, Đikić, Rušpić, Ljutić 1, Pokvić, Stanojčić, Pedić, Kahrić, Šaravanja 4, Purić 2, B. Demirović.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 07 Studeni 2019 08:30
 
index Instagram400x230 youtube