Nikola Primorac najavio utakmicu Izviđač CO - Goražde

Nakon tri odigrana kola u Premijer ligi za muškarce RK Izviđač CO ima četiri "mrašava" boda, a u Gradsku športsku dvoranu Ljubuški u četvrtom kolu dolaze "dječaci s Drine" RK Goražde.

Utakmica se igra u subotu, 12. listopada 2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški s početkom u 19,00 sati.

Za najavu utakmice protiv Goražda i osvrt na prethodni poraz protiv Gračanice upitali smo Nikolu Primorca, mladog igrača iz Izviđačeve škole rukometa.

"U utakmici protiv Gračanice smo podbacil u svim segmentima rukometne igre, a posebice u drugom poluvremenu kada smo se doslovno igrački raspali. Naravno da smo mogli i morali odigrati puno bolje, ali jedan poraz nas neće pokolebati i idemo dalje", ističe mladi Primorac.

"Protiv Goražda nam igra samo pobjeda i ništa ostalo ne dolazi u obzir. Igramo na domaćem parketu i pred svojom publikom, te mislim da smo izraziti favoriti u ovoj utakmici ne umanjujući vrijednost ekipe Goražda. Pozvao bih sve navijače i ljubitelje rukometa da dođu u subotu u Gradsku dvoranu Ljubuški, te da nam kao i uvijek do sada budu potpora na putu do pobjede i novih bodova", završio je ovaj daroviti igrač Izviđača.

 
index Instagram400x230 youtube