Andrej Markić: Vjerujemo u pobjedu protiv Brotnja i priključak samom vrhu ljestvice

Nogometni klub Ljubuški u subotu, 28. rujna 2019. godine gostuje u Čitluku protiv Brotnja. Utakmica se igra u okviru sedmog kola Druge lige NS FBiH (skupina jug).

Susret počinje u 15:30 sati na stadionu Bare u Čitluku, a više o dosadašnjem dijelu sezone, ambicijama kluba i utakmici protiv Brotnja pitali smo nogometaša Ljubuškog Andreja Markića.

"Natjecateljski ritam iza nas bio je dosta zahtjevan, pošto smo igrali na dva fronta, kup i prvenstvo. Odigrali smo puno utakmica u malo vremena, te nismo u svakoj utakmici igrali u najboljem sastavu, kako bi što bolje odgovorili u utakmicama koje donose bodove u prvenstvu. Mislim da smo ispunili sva očekivanja uprave i gledatelja, a slušujaući komentare gotovo sam uvjere da smo igrom, koju smo prezentirali, ugodno iznenadili domaću publiku", prokomentirao je Andrej.

"Ambicije kluba su dobiti svaku utakmicu do kraja sezone. Tko kaže da ide igrat utakmicu bez želje za pobjedom ne govori istinu. Cilj je kroz svaku narednu utakmicu biti bolji, pošto imamo još puno prostora za napredak", dodao je.

"U subotu idemo u goste Brotnju, ekipi koja je ispred nas na ljestvici i koja sigurno posjeduje kvalitetu. Očekujemo zahtjevnu utakmicu, no vjerujemo u pobjedu i priključak samom vrhu ljestvice", zaključio je Andrej Markić.

Raspored utakmica 7. kola

utakmice.JPG

Ljestvica Drugel lige (jug)

ljestvica.JPG

 
index Instagram400x230 youtube