Šiljeg i Hodžić najavili “Ljubuški Open 2019” [audio]

Šiljeg i Hodžić najavili “Ljubuški Open 2019” [audio] Radio Ljubuški

David Šiljeg i Robert Hodžić, članovi Paragliding kluba Ljubuški danas su gostovali u programu Radija Ljubuški i najavili “Ljubuški Open 2019”, revijalno natjecanje u preciznom slijetanju na cilj, koje bi se trebalo održati ovog vikenda.

Datum održavanja natjecanja ovisi o vremenskoj situaciji, a ako vjetar bude povoljan, već u subotu 14. rujna u Ljubuškom bi se u preciznom slijetanju mogli nadmetati renomirani piloti iz regije.

"Već smo zaprimili brojne prijave, imati ćemo preko 35 do 40 natjecatelja, možda maksimalno i 50. Natjecatelji dolaze od Zagreba do Austrije, imamo prijavljenih letača iz zapadne i sjeveroistočne Bosne, preko Zenice, Sarajeva i Fojnice, pa sve do Mostara i Šibenika. Biti će tu naravno i naših lokalaca iz Ljubuškog", rekao je Šiljeg.

On je dodao kako je bilo potrebno jako puno truda kako bi organizirali ovo natjecanje, koje je već poprimilo međunarodni karakter.

"2018. smo imali jako uspješnu organizaciju natjecanja, a ove godine očekujemo povećan broj natjecatelja i publike, pa je ove godine zahtjevnija organizacija. Bilo je potrebno pokositi travu, pripremiti teren. Ima puno detalja na koje moramo paziti, ljubuški GSS će biti na terenu, povezan s Domom zdravlja u slučaju da bude potrebno sanirati bilo kakvu ozljedu. Želimo promovirati sigurnost uz zabavu i natjecateljski duh", objasnio je Šiljeg.

U audiozapisu poslušajte što su Šiljeg i Hodžić rekli u programu RLJ

 
index Instagram400x230 youtube