Izviđač CO u novu sezonu ulazi s mladim snagama

Rukometaši Izviđač Central osiguranja sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani „odradili“ prvo okupljanje pred početak priprema za natjecateljsku 2020/2021. sezonu.

Trener Toni Čolina sa svojim pomoćnicima, Adisom Jakićem trenerom za tjelesnu spremu, Milanom Tolićem „Mimijem“, trenerom vratara, Antom Bunozom, fizioterapeutom i Nedanom Zovkom, voditeljem momčadi, obavio je prozivku igrača. Uglavnom, na prozivci su se odazvali svi rukometaši koji su završili prošlu sezonu, osim Duje Maretića i Marka Buntića koji su napustili klub.

Momčad koja je na okupu je mlada, poletna, perspektivna te potentna i sigurno je da će uz predan rad svakim danom sve više napredovati.

Nakon uvodnih testiranja koje će tijekom tjedna obaviti Adis Jakić, specijalista za tjelesnu spremu, pripreme će se, prema planu, odvijati u Ljubuškom, u Gradskoj športskoj dvorani, na atletskoj stazi Gradskog stadiona „Babovac“, fitnes dvorani i trim stazi „Bajer“ .

Plan priprema se obično određuje prema terminu početka natjecanja, a znamo kakva je situacija. Naš plan će biti sigurno mijenjan prema startu. Najveći problem su prijateljske utakmice, gdje trebamo pratiti epidemiološke upute i situaciju. Puno je otežavajućih okolnosti i biće to zanimljive i izazovne pripreme, rekao je trener Čolina.

Pred „Skautima“ je završnica KUP-a za sezonu 2019/2020., koja nije održana u zakazanom terminu zbog pandemije koronavirusa i koja bi se trebala održati pred početak sezone kojoj još uvijek nije utvrđen datum početka.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 28 Srpanj 2020 11:14
 
index Instagram400x230 youtube