Kupite blagdanski paket i sudjelujte u humanitarnoj akciji AGAPE!

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog i ove godine provodi svoju akciju pod nazivom "Reakcija" za pomoć socijalno ugroženim građanima. Akcija se sastoji od dva dijela. Prvi dio je božićni sajam pod šatorom na Trgu dr. Franje Tuđmana, dok je drugi dio terenski, kada mladi obilaze svoje sugrađane.

Preko 20 glazbenih izvođača će biti zaduženo za glazbeno-zabavni program na božićnom sajmu. Za svakoga će biti ponešto, od dječjih vrtića za najmlađe, pop i rock izvedbi za mlade, te gange i bećarca za one malo starije. 

O aktivnostima u Udruzi Agape se svakodnevno oglašava na svojoj Facebook stranici, a poseban naglasak je stavljen na kupnju paketa za potrebite Ljubušake.

"Naša suradnja s diskontom Planinić još uvijek traje. Pripremljene pakete možete kupiti po promotivnoj cijeni od 48,50 KM. Osim paketa, možete donirati i pojedinačne živežne namirnice i higijenske proizvode. U jednom paketu se nalazi 20 različitih proizvoda. Nadamo se da ćete uspjeti naći barem jednu koju možete donirati kako bismo uspješno spakirali 300 paketa te barem na trenutak nekome dali osmijeh i osjećaj da nije zaboravljen", priopćili su Agapeovci.

agape paket

Bolji Ljubuški

Poslijednja izmjena danaUtorak, 10 Prosinac 2019 08:27
 
index Instagram400x230 youtube