Natjecateljsko povjerenstvo "Central" MNL MZ Grada Ljubuškog [odluka]

Temeljem Propozicija natjecanja „Central“ 16. MNL MZ Grada Ljubuškog i Stegovnog pravilnika lige, a vezano za članke 1.,3.,12. i 15. Stegovnog pravilnika, Natjecateljsko povjerenstvo u drugom stupnju je donijelo odluku, koju možete pročitati u prilogu kako slijedi:

ODLUKA NATJECATELJSKOG POVJERENSTVA

Sukladno članku 15., Strgovnog pravilnika „Central“ 16. MNL MZ Grada Ljubuškog, ekipa MZ Radišići (mladi) uložila je prigovor (žalbu) na odluku Povjerenika natjecanja iz Glasnika broj 19., od 13. kolovoza 2019. godine, a vezano za stegovnu mjeru za igrača Andreja Nosića iz MZ Radišići.

Dana, 13. kolovoza 2019. godine sastalo se Natjecateljsko povjerenstvo „Central“  16. MNL MZ Grada Ljubuškog i razmatralo prigovor (žalbu) na odluku Povjerenika natjecanja od strane ekipa MZ Radišići (mladi), te donijelo jednoglasno odluku kako slijedi:

ODLUKA

Prigovor (žalba) ekipe MZ Radišići (mladi) se odbija kao neutemeljen(a), te ostaje na snazi stegovna mjera iz Glasnika, broj 19., a vezano za igrača Andreja Nosića iz MZ Radišići.

OBRAZLOŽENJE

Temeljem Međunarodnih pravila malog nogometa (futsala), a vezano za članak Pravila broj 11. (prekršaji i nesporsko ponašanje), stavak 6. (vezano za crveni karton i igrača koji spriječi protivnički tim u postizanju gola ili u očiglednoj gol prigodi, tako što namjerno igra loptu rukom) Natjecateljsko povjerenstvo je potvrdilo odluku Povjerenika u prvom stupnju, te odbacilo prigovor na odluku kao neutemeljen.

Odluka Natjecateljskog povjerenstva je konačna i obvezujuća.

                                                                                          NATJECATELJSKO POVJERENSTVO

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 14 Kolovoz 2019 08:49
 
index Instagram400x230 youtube