Profesor Mate Grbavac najavio promociju romana autora iz Hercegovine u srcu Slavonije

Profesor Mate Grbavac, inače naš Ljubušak objavio je zanimljiv post na svom facebook profilu, a vezano je za promociju svog romana Zemlja Hercegova, te romana "Tvorci vremena snova" Elizabete Medić iz Radišića i romane "Život nema naslova" Anite Martinac iz Čitluka.

Profesor Mate Grbavac u objavi piše:

"U ugodnom društvu dviju vrsnih književnica Anite Martinac i Elizabete Medić koje će promovirati zajedno sa mnom svoje romane "Život nema naslova" i "Tvorci vremena snova" naš slavni herceg Stjepan kreće u pohode prijateljima u Slavoniji", piše profesor Grbavac i dalje navodi:

"Ovu malu ekipu predvodi naš nakladnik prof. Andrija Stojić, predsjednik OMH Čitluk. Promocijom naših triju romana otvaraju se 15. Dani Matice hrvatske u Vukovarsko-srijemskoj županiji i to u Iloku u dvorcu Odescalchi u kojem se nalazi Muzej grada Iloka 18.10.2019. u 19,30 sati.U subotu 19.10. u 11:00 sati promocija naših romana će biti u Vukovaru u Gradskoj knjižnici. Istog dana u Vinkovcima u Dvorani MH Vinkovci u 20:00 sati predstavit ćemo naše književno stvaralaštvo našim dragim Vinkovčanima",ističe profesor.

"Herceg Stjepan ne osvaja Slavoniju, već samo posjećuje svoje drage prijatelje učvršćujući trajno i nerazrušivo jedinstvo Hercegovine i Slavonije", završava svoj post profesor Grbavac.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 09 Listopad 2019 14:08
 
index Instagram400x230 youtube