Tvrtka Ferimport iz Ljubuškog donirala DZ Ljubuški dva klimatizacijska uređaja

Tvrtka Ferimport d.o.o iz Ljubuškog donirala je Domu zdravlja Ljubuški dva klimatizacijska uređaja.

Uistinu veseli vidjeti, kako se zadnjih nekoliko tjedana i mjeseci ove koronakrize probudio duh zajedništva i humanizma među našim sugrađanima.

Poglavito među onima koji već dugi niz godina, uspješno vode svoje privatne firme u ovim teškim vremenima te žele pomoći zdravstvenim ustanovama i njihovim djelatnicima, koji se svakodnevno brinu o njihovom zdravlju i sigurnosti.

Zbog dotrajalosti postojećih klima uređaja na Odjelu za laboratorijsku dijagnostiku i Odjelu stomatologije Doma zdravlja Ljubuški ukazala se potreba za zamjenom istih. Kad je zatražena ponuda od tvrtke Ferimport d.o.o. iz Ljubuškog, predstavnici poslovodstva tvrtke su izrazili želju da pomognu svojom donacijom Dom zdravlja Ljubuški, što je i realizirano u vrlo kratkom roku. Prije nekoliko dana su na gore navedene Odjele DZ Ljubuški dostavljena 2 klimatizacijska uređaja te je odmah po dostavi urađena i njihova montaža, čime je gore navedena tvrtka uvelike pomogla našim djelatnicima, da u primjerenim uvjetima nastave obavljati svoj posao.

Ovom prilikom, u ime Doma zdravlja Ljubuški i naših djelatnika, prenosimo riječi iskrene zahvale poslovodstvu tvrtke Ferimport d.o.o. iz Ljubuškog na ovoj donaciji našoj ustanovi te im želimo puno zdravlja i poslovnog uspjeha u daljnjem radu.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 16 Srpanj 2020 08:21
 
index Instagram400x230 youtube