Obnova kapelice na Novom groblju u Gornjim Radišićima

U planu je obnova i uređenje kapelice koja će, kako nam navodi Tomislav Skoko dobiti nova i veća vrata koja će zamjeniti sadašnja propala i nepopravljiva, estriš i keramiku unutra i van kapelice.

Do kraja ovog tjedna u planu je bilo pilanje i čišćenje borova koja su smetala i bila prijetnja kapelici te će kapelica biti obojana sa vanjske stane.

Od ponedjeljka je planirano prikupljanje novca od naših mještana za novija i veća vrata te za keramiku i estriš. Novce će prikupljati Tomislav Skoko (donji dio Humovače) i Božidar Koroman (gornji dio Humovače).

Za ovaj hvalevrijedan projekt već imamo donatore koji će svojim znanjem i trudom doprinijeti da radovi budu što prije gotovi te da mještane koštaju što jeftinije.  Krečenje i boju od sebe poklanja Tomislav Skoko koji je ujedno i začetnik ideje da se kapelica obnovi i zasja u novom ruhu. Miro Marić će besplatno napraviti oglasnu ploču te praviti vrata za kapelicu. Oglasna ploča će na sebi imati informacije koliko je novca prikupljeno a koliko potrošeno, tako da će se konstantno imati uvid u prikupljeno i potrošeno za one koji žele pratiti tijek projekta.

Naravno, na Radišići portalu imati će te informacije o tijeku projekta te popis donatora.

Tu je također i Mate Marić koji se trudi da parking i groblje bude uredno pokošeno i čisto.

Nadamo se da će naši mještani podržati ideju obnove kapelice te sudjelovati novčano ili doprinijeti svojim radom u slobodno vrijeme. Svaka pomoć je dobrodošla i hvalevrijedna!

Za sve informacije možete nazvati:
Tomislav Skoko: 063/ 013-780
Božidar Koroman: 063/ 827-788

 
index Instagram400x230 youtube