Adventska čarolija u Ljubuškom može početi [Konferencija za medije foto&video]

Danas je u zagradi Gradske uprave Ljubuški održana konferencija za medije povodom nadolazeće manifestacije "Advent u Ljubuškom", koja će se održati u vremenskom razdoblju od 1. prosinca 2019. godine do 6. siječnja 2020. godine.

Organizatori manifestacije su Grad Ljubuški, JP Parkovi d.o.o., JU "KŠC" Ljubuški i STAP Ljubuški uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a na konfereciji za medije govorili su gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić, direktor JP Parkova Vedran Markotić, ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški Ivan Bebek i Davor Medić ispred udruge STAP..

"Ova godina je za nas važna jer je Ljubuški dobio status grada, a nakon proglašenja smo obećali da ćemo to dostojanstveno obilježiti ali bez velkih vatrometa i skupih koncerata. Za kraj godine smo ostavili manifestaciju "Advent u Ljubuškom" kojom ćemo dostaojanstveno završiti ovu godinu koja je važna za nas", istakao je gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić.

U našem video prilogu pogledajte što su o manifestaciji "Advent u Ljubuškom" rekli ostali sudionici konferencije za medije.

Medijski promotor manifestacije Ljubuški informativno kulturno sportski portal (www.iks-portal.info), službeni portal JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, pravovremeno će najavljivati navedne događaje i svakodnevno pratiti cijelokupnu manifestaciju "Advent u Ljubuškom", donoseći izvješća popraćena s izjavama sudionika, fotografijama i video prilozima s iste.

Pored našeg portala informacije ćete moći pratiti i na ostalim promotorima manifestacije, našem medijskom partneru Radio Ljubuškom i LJ:portalu.

Adventska čarolija je pred vratima, s nestrpljenjem iščekujemo manifestaciju "Advent u Ljubuškom".

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Siječanj 2021 08:59
 
index Instagram400x230 youtube