Super Štek "UniCredit Bank" nagradio Gabrielu Gavran iz OŠ "IBM" Ljubuški [foto]

UniCredit Bank svojim kontinuiranim radom posebnu pažnju posvećuje djeci, te kroz različite manifestacije i akcije pokušava pružiti bolje uvjete za njihovo odrastanje i edukaciju.

Na nagradnom natječaju UniCredit Bank, Gabriela Gavran iz OŠ "Ivane Brlić Mažuranić" Ljubuški je osvojila treće mjesto. Nagradu i priznanje joj je danas uručila direktorica Poslovnice Ljubuški gospođa Blaženka Mijatović.

Imajući u vidu važnost štednje, svake godine povodom Svjetskog dana štednje, UniCredit Bank organizira natjecanje u kojem sudjeluju učenici iz različitih škola Bosne i Hercegovine.

Super Štek, kao simbol dječije štednje je prepoznatljiv djeci i uvijek nastoji donijete neke nove i aktualne teme na koje djeca kroz svoje literarne radove, crteže i pjesmice daju maštovite i vrlo korisne odgovore.

Osim nagradnog natjecanja povodom 31. listopada Svjetskog dana štednje, Poslovnica UniCredit Bank u Ljubuškom ugostila je učenike 3.a i 3.b razreda OŠ "IBM" iz Ljubuškog i upoznala ih sa radom Banke i važnosti štednje.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 31 Listopad 2019 21:51
 
index Instagram400x230 youtube