"Božić-to smo mi!" - budite dio naše blagdanske priče

Bliži nam se najljepše doba u godini, blagdan Božića, koji u naša srca donosi posebnu radost, toplinu i zajedništvo.

Čarolija Božića zavladala je i Osnovnom školom Marka Marulića u Ljubuškom, a uzbuđenje i iščekivanje ovog najradosnijeg blagdana već se osjeća u učionicama i na školskim hodnicima. Veselje je tim veće što će blagdanska priča „Božić – to smo mi!“, u koju su svu ljubav, snagu i volju utkale zaposlenice ove škole, učiteljice i nastavnice Natalija Matijašević, Ivana Skoko, Monika Bošnjak, Anja Spajić, Suzana Grgić, Slavena Markić, Božana Bošnjak i Slađana Miličević, umnožiti radost, ali i povezati učenike, roditelje i učitelje.

Naime, na ovu ideju došle su učiteljice Natalija Matijašević i Ivana Skoko, koje su zajedno sa svojim kolegicama vrijedno i marljivo radile na izradi božićnih jaslica i ostalih prigodnih tradicijskih ukrasa koji će uljepšavati školski prostor tijekom predstojećih blagdana. Njihovih ruku djelo svi zainteresirani moći će vidjeti u utorak, 5. prosinca, s početkom u 17 sati, a ovom prigodom moći ćete se i fotografirati u božićnom kutku te sa sobom ponijeti lijepu uspomenu na ovaj događaj.

Dođite svi vi, mali i veliki, kako bismo svi skupa bili dio jedne lijepe i tople priče koja će razgaliti naša srca i uvesti nas u slavlje Božića.

Kažimo i to kako je svesrdnu potporu ovom projektu dao i ravnatelj škole Davorin Medić, kao i brojni donatori koje ćemo ovom prigodom spomenuti.

Donatori: OŠ Marka Marulića, Sindikat OŠ Marka Marulića, Karate klub Ljubuški, TMT tours, Hair and beauty salon Amora, Amfora, dječji butik Bubamara, MSI bike, Džajić Commerce, Diskont Planinić, JP Parkovi, cvjetni salon Liatris, Vemig, Zoky torte, Josip Matijašević, Za prste polizati – Tea Pavlović, Mirko Matijašević, Audio team i Katica Milićević, pekarnica Katarina, Dječji vrtić Bubamara i krojački salon Tanja.

Tehnička pomoć: Mirko Luburić, Ante Šimović i Kornelije Skoko.

Rasvjeta: Željko Vukojević.

Crtači: Ana Čuljak, Lena Grgić, Franciska Gavran, Mihael Anić, Mateo Rašić, Ana i Luka Matijašević.

Projektantice: Slađana Milićević i Božana Bošnjak.

Razredi: 5a, 4e i 3c (zborsko pjevanje).

Realizatori projekta: Ivana Skoko, Anja Spajić, Suzana Grgić, Monika Bošnjak i Natalija Matijašević.

Voditeljica programa bit će novinarka Antonela Marinović Musa.

Dobro nam došli!

 
index Instagram400x230 youtube