Dani kruha i zahvalnosti u Dječjem vrtiću Ljubuški

 
U Dječjem vrtiću Ljubuški, kao i svake godine tijekom listopada, obilježavaju se Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje.
 
Ovom svečanosti, uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.
 
Vrtićem u Ljubuškom i Vitini se širio miris kruha, peciva, kolača i plodova zemlje, a bilo posebno svečano jer su se djeci pridružile mame i tate, djedovi i bake. 
 
U Ljubuškom je fra Andrija Majić blagoslovio sve što su vrijedne ruke mama i baka napravile sa svojom djecom, a u Vitini župnik fra Stanko Mabić. Bilo je tu pravih malih umjetničkih djela. U predivnom ozračju, prepunim stolom s raznim slanim i slatkim proizvodima uz kratki program, dan je zaista bio poseban.
 
Zahvaljujemo svim roditeljima, a posebno mamama i bakama jer bez njihovog truda i ljubavi ne bismo mogli upriličiti ovaj svečani događaj u našem vrtiću.  Neka svi darovi koje nam daruje Gospodin budu blagoslov za naše obitelji!
 
index Instagram400x230 youtube