Ljubušanka Zdenka Udovičić, vlasnica brenda 'Helenas.bih', nominirana za nagradu 'Snaga izvrsnosti'

Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin Gracija pokrenuli su nagradu „Snaga izvrsnosti“, kako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih savladavaju bez pompe....

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici je i Ljubušanka Zdenka Udovičić, kreatorica i poduzetnica te vlasnica brenda Helenas.bih. Udovičić je, naime, među onim ženama koje su nominirane za ovu prestižnu nagradu.

U opisu nominacije, u kategoriji "Poduzetništvo", stoji: 

"Priča o gospođi Zdenki Udovičić je priča o uspjehu i vjeri. Ona je više od dvadeset godina ograničavala svoju kreativnost na povremenu izradu nakita i ukrasnih predmeta te maštala o pokretanju vlastite marke. Zapitavši se što je to potrebno na tržištu, što bi to zanimalo kupce, a ujedno sačuvalo tradiciju i naslijeđe, gospođa Zdenka je počela s kreiranjem i proizvodnjom kožnih klompi za žene. Slušajući svoje kupce nastao je i novi proizvod – kožne torbe koje se prave po želji buduće vlasnice, tako da svaka ima notu individualnog. Zdenka Udovičić uvijek ističe ženama s kojima surađuje u kreiranju i širenju brenda “Helenas“ kako je ponosna na svoj zavičaj (grad Ljubuški). Brend “Helenas“ odlukuje kvaliteta te je prepoznatljiv bosanskohercegovački proizvod. Gospođa Zdenka i njen tim će, zasigurno, postići još mnogo toga, a primjer je kako se iz hobija može razviti unosan i izvrstan posao.". 

Više o samoj nagradi i ostalim detaljima možete pročitati na službenoj web stranici - Udruženje poslovnih žena u BiH. 

Dodajmo i to kako on-line glasovanje traje do 11. rujna, nakon čega će, u nekoliko kategorija, biti proglašene pobjednice. 

 
index Instagram400x230 youtube