Božićna donacija Brand „Džajić Commerce“ udruzi „KRUH“ Ljubuški

Božićna donacija Brand „Džajić Commerce“ udruzi „KRUH“ Ljubuški Foto: T. Dugandžić

Tvrtka Džajić-Commerce sa sjedištem u Ljubuškom,već dugi niz godina pomaže članovima udruge oboljelih od celijakije i osoba s invaliditetom "Kruh" Ljubuški.

Naime, riječ je o prehrambenim bezglutenskim proizvodima koje je ova skupina zbog zdravstvenih problema primorana koristiti, a koji zbog visoke cijene nisu svakom dostupni.

Donacije

Na  godišnjoj razini imamo po jednu donaciju od ljubuškog i širokobriješkog gradonačelnika te za Božić od tvrtke Džajić Commerce. Nažalost, ako uzmemo u obzir to da je u Udruzi 31 član te da moramo izdvajati značajna sredstva za hranu koja ne sadrži gluten, primorani smo tražiti pomoć i na drugim mjestima“, kazala je Vučić..

Zdravstveni problem

Nažalost, celijaklija pogađa sve dobne skupine, a kod djece može uzrokovati i smetnje u razvoju. Važno je, stoga, na vrijeme uočiti simptome, ali i što više podizati svijest o ovoj bolesti kod šire javnosti, a o kojoj se premalo govori i zna.

Naime,samo oni koji se bore s ovom bolešću znaju koliko je, zapravo, podmukla, a ujedno iziskuje i visoke novčane troškove, budući da oboljeli moraju konzumirati bezglutenske namirnice

Izraze zahvalnosti

Gradu Ljubuškom i Širokom Brijegu. Isto tako, ovom prigodom, zahvalu na međusobnom potpomaganju i razumijevanju Tatjani Kosak, predsjednici Udruge „Utjeha“ iz Širokog Brijega koja skrbi o osobama s posebnim potrebama.

Božićna čestitka

Dragi prijatelji,na dobro Vam došlo Sveto Porođenje Isusovo!
Neka Vam i u ovim tegobnim vremenima Božić bude čestit i veseo, a u „Novoj Godini“ neka Vam „Novorođeno Djetešce“ udijeli obilje zdravlja i istinske sreće!   

Uz božićne čestitke, šalju vam srdačne pozdrave i najbolje želje!

Ivana Vučić, predsjednica udruge "Kruh" Ljubuški

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 24 Prosinac 2020 22:55
 
index Instagram400x230 youtube