Djedice u Ljubuškom – BK Ljubuški u odjelima Djeda Božićnjaka

Jučer su se, s početkom u 13 sati, ispred Hotela Bigeste, sastali članovi Biciklističkog kluba Ljubuški, obučeni u odjela Djeda Božićnjaka.

Ovaj današnji kojeg je organizirap i sponzorirao sam BK Ljubuški ima za cilj razveseliti djecu Grada Ljubuškog tako što će im podijeliti poklone, odnosno slatkiše.

Ovo je prva ovakva akcija u Ljubuškom, ali ne i prva ovome klubu.

„Dosadašnjih godina smo djelovali u Brotnju, odnosno darivali smo djecu u Majčinom selu. Ove godine smo se odlučili na naš grad“, rekao je za Vrisak info Mirko Luburić, predsjednik BK Ljubuški.

Današnja biciklistička ruta im je od Hotela Bigeste, prema centru grada i park, uglavnom najposjećeniji djelovi grada.

„Osigurali smo slatkiše za barem 200 djece, a ako ostane išta djelit ćemo i starijima“, nadodao je Luburić, te napomenuo kako će se večeras u 18 sati, u sali za sastake hotela održati i skupština Biciklističkog kluba na koju su pozvani svi članovi kluba, rodbina i prijatelji, kao i sponzori kluba.

„Na skupštini ćemo prezentirati projekte i radove koje smo imali u godini koja je iza nas, te također predstaviti i nove planove za sljedeću godinu“, zaključio je Luburić.

Također, BK Ljubuški ima i mlađe članove koji su danas bili nazočni. Sveukupno 15 Djedica se danas na biciklima provozalo kroz Grad Ljubuški te izmamilo osmjehe na lice djece, ali i starijih.

U našoj galeriji pogledajte što smo zabilježili.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 21 Prosinac 2020 07:40
 
index Instagram400x230 youtube