Danas pripremna utakmica rukometaša Izviđača protiv Lovćena

Danas u 17:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom rukometaši Izviđač Central osiguranja igraju svoju drugupripremnu utakmicu s momčadi Lovćena.

Nakon što su prvih petnaestak dana, uglavnom, radili na podizanju tjelesne spreme u Gradskoj športskoj dvorani, stadionu „Babovac“ i u fitnes centru, „Skauti“ su se nakon toga bazirali, na za njih lakši dio priprema, na rad s loptom. Uglavnom, trener Toni Čolina je dosta radio kako na individualnom tako momčadskom planu. Radilo se na tehnici, taktici i uigravanju mladih rukometaša koji su ostali bez iskusnih: Nikole Džone, Josipa Buljubašića i Vedrana Delića.

Prema planu za danas je zakazan druga provjera pred prvu kup utakmicu protiv momčadi Gračanice. „Skauti“ će danas protiv crnogorske momčadi Lovćena iz Cetinja moći pokazati koliko su spremni za proljetni dio sezone. U prvoj provjeri Metković je bio bolji od Izviđača rezultatom 27:26.

Napomenimo, crnogorska je momčad bila prvi protivnik "Skautima" u njihovom prvom nastupu na europskoj sceni 1998. godine u novoizgrađenoj Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

Poslijednja izmjena danaPetak, 31 Siječanj 2020 11:32
 
index Instagram400x230 youtube