Međunarodni rukometni turnir za rukometašice u Ljubuškom [najava]

Pripreme rukometašica Izviđača CO za novu sezonu, koja bi trebala početi 21. rujna su u punom jeku. Nakon podizanja tjelesne spreme, koja je odrađena na Kupresu vrijeme je došlo za odigravanje prijateljskih utakmica.

Ljubušanke će u petak, 30. rujna ugostiti ekipu hrvatskog prvoligaša iz Bjelovara. Utakmica se igra od 16,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, a za nedjelju je predviđen Međunarodni turnir, gdje će snage odmjeriti Katarina (Mostar), Levalea (Crna Gora), Steinbach (Njemačka) i RK Izviđač. Utakmice se igraju u dva dijela, ujutro od 09,00 sati do 12,00 sati i poslijepodne od 17,00 do 20,00 sati.

Podsjećamo, rukometašicam Izviđača pristupile su nekadašnje igračice kluba, Martina i Matea Šumelj, te Matea Nosić, a novo ime je Dejana Kulić, koja je s sestrama Šumelj zajedno igrala u Tuzli, a igra na poziciji orgnizatora igre.

Ekipu su napustile vratarka Blaženka Pandža, Andrea Papac i Katarina Barišić, a novopridošle igračice će zajedno s kosturom igračica iz prošle sezone (Boras, Tomić, Gudelj, Vrančić,...) činiti respektabilnu ekipu za novu sezonu Premijer lige.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 28 Kolovoz 2019 01:34
 
index Instagram400x230 youtube