Zvonko Milas: Ljubuški je i izvan granica BiH prepoznat kao kulturni, povijesni i turistički biser

Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški, povodom proslave Dana Grada, nazočio je i Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

"Zahvaljujući trudu svih vas te marom vrijednih ljudi ovog kraja, Ljubuški je i izvan granica BiH prepoznat kao kulturni, povijesni, prirodni, turistički biser Zapadnohercegovačke županije. Ponosni smo što je i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, kroz potporu projektima koje zajednički provodimo, uključen u postizanje što boljih rezultata u podizanju kvalitete života. Vjerujem da na taj način, zajedničkim naporima, gradimo i osiguravamo bolju budućnost grada i njegovih žitelja", rekao je tom prigodom Milas.

U uvjerenju je kako je još puno dobrih projekata pred nama koje ćemo zajednički realizirati na dobrobit Grada Ljubuškog, Zapadnohercegovačke županije i cijele BiH, piše Bolji Ljubuški. 

"Primite iskrene čestitke za Dan Grada sa željom da zajedništvom, međusobnim razumijevanjem i upornim radom i dalje činite da Ljubuški bude i ostane mjesto ugodna življenja i zadovoljnih ljudi", izjavio je Milas.

milas2

 

 
index Instagram400x230 youtube