Zasjedala Vlada Županije Zapadnohercegovačke

U srijedu 18. prosinca 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 36. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije razvitka turizma Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje 2020. – 2027. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o sklapanju Aneksa Ugovora s Domom za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju „Marija – Naša Nada“ za 2019. godinu; Odluku o davanju suglasnosti Uredu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije za zakup poslovnog prostora; Odluku o prijenosu sredstava Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle osobe Bučine, Ljubuški, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o donošenju programa utroška sredstava „Tekući prijenosi za zaštitu okoliša“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu i Odluku o pokretanju likvidacijskog postupka nad poduzećem DP „POLIVINIL“ p. o. Posušje.

 
index Instagram400x230 youtube