Priopćenje za javnost sa 34. sjednice Vlade

U Širokom Brijegu održana 34. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke. U četvrtak 5. prosinca 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 34. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća, koji je uputila u daljnju proceduru Skupštini Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati investicija u zdravstvu Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za servisiranje zdravstvene opreme CT aparata GE Light Speed 16 slice; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati investicija u zdravstvu Domu zdravlja Posušje za nabavku biokemijskog analizatora te Odluku o davanju suglasnosti na Plan i program održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2019. godini.

Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Rješenje o imenovanju privremenog Upravnog odbora Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 05 Prosinac 2019 14:44
 
index Instagram400x230 youtube