Predsjednik i članovi Vlade Županije Zapadnohercegovačke posjetili Kutak sreće

Na poziv predsjednice Udruge osoba s invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke Zore Mikulić, predsjednik Vlade Predrag Čović, ministrica financija Blagica Leko,

ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić i ministar pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke Vjekoslav Lasić posjetili su danas Kutak sreće, koji ima poseban status jer zapošljava osobe s invaliditetom.

Kutak sreće osnovan je 2021. godine, a osim kafića, uređene su prostorije u kojima Udruga osoba sa invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke sa svojim članovima organizira sportsku, glazbenu, likovnu i rehabilitacijsku sekciju, čime je kvaliteta njihovog života znatno poboljšana.

Predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke Zora Mikulić je ovom prigodom članovima Vlade predstavila rad Udruge i Kutka sreće i upoznala ih s problemima s kojima se susreću članovi ove Udruge u svakodnevnom životu, o pravima osoba s invaliditetom, te naglasila važnost inkluzije osoba s invaliditetom. Također se zahvalila na kontinuiranoj potpori koju Vlada Županije Zapadnohercegovačke pruža ovoj Udruzi u provođenju planiranih projekata.

Predsjednik i članovi Vlade su pohvalili rad Udruge koji je prepoznat ne samo među njenim članovima, nego i u široj društvenoj zajednici. Zahvalili su se na gostoprimstvu u Kutku sreće te istaknuli da će Vlada Županije Zapadnohercegovačke i nadalje podržavati rad ove Udruge.
Postojanje ovakvog jednog objekta je od velikog značaja, te je osobama s invaliditetom olakšalo život u svakom pogledu, o čemu najbolje svjedoči sreća na njihovim licima.

Iz Udruge pozivaju sve građane da posjete Kutak sreće, pronađu osvježenje te na taj način potpomognu rad ovog hvalevrijednog projekta.

Radno vrijeme Kutka sreće je svakim radnim danom od 8 do 20 sati.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 06 Srpanj 2023 08:32
 
index Instagram400x230 youtube