Pronađeno beživotno tijelo mostarske studentice

Nakon što je oglašena potraga za Katarinom Butricom iz Dubrovnika koja je nestala jučer, jutros je potvrđena tragična vijest.
Portal Grude.com saznaje da je pronađeno beživotno tijelo djevojke, a tragediji je prethodilo slijetanje s ceste. Nesretna djevojka putovala je u Mostar, a nakon što je prešla granični prijelaz Čepikuće izgubio joj se svaki trag.

Podsjetimo, društvenim mrežama dijelila se i fotografija, na kojoj piše kako je djevojka za Mostar krenula u osobnom automobilu Citroen C2, plave boje, registracije DU 633 IM. Zadnji put je viđena na graničnom prijelazu u Čepikićama. Kontakt telefon za one koji mogu javiti svoja saznanja o nestanku djevojke jest 00387 63 209 667 ili 00387 63 821 204.

Dubrovački dnevnik pitao je Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku o ovom nestanku, no glasnogovrnica Davorka Bečić nam je rekla kako “nestanak nije prijavljen ovoj Policijskoj upravi”.

– No, temeljem vijesti s društvenih mreža smo provjeravali više o nestanku, ono što znamo je to da je pošla prema Mostaru i da je prešla granični prijelaz. Za dalje nemamo mogućnost provjeravanja. – rekla je Bečić.

 
index Instagram400x230 youtube