Utorak, 11 Kolovoz 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Apel za pomoć teško oboljelom mladom Ljubušaku

Naš sugrađanin, dvadesetdevetogodišnji Ljubušak se već nekoliko godina liječi od vrlo agresivnog zloćudnog tumora – melanoma lijevog oka. Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetru zbog čega prima kemoterapiju, liječen je operativno i prošao je dva ciklusa terapije zračenjem.

Nestalog Poljaka traže i Ljubušaci

U velikoj potražnoj akciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) za nestalim poljskim državljaninom na Biokovu pridružili su se i gorski spašavatelji Saveza gorskih službi spašavanja u Bosni i Hercegovini.

Marija Tolj opet dvostruka prvakinja Hrvatske

Kad su u pitanju Prvenstva Hrvatske, atletičarka ljubuških korijena Marija Tolj zadnjih godina redovito osvaja titule prvakinje. Kako u disku tako i u kugli…Tako je bilo i ove godine, nikad 'neobičnije' atletske sezone

U Parku prirode Biokovo iznenađeni velikim interesom i gužvama na putu za Skywalk atrakciju

Od kada je otvoren Skywalk, Biokovo je preko noći postala najtraženija lokacija, ne samo na Makarskom primorju nego i daleko šire. Na Nebeskoj šetnici su već pale i brojne prosidbe, a bacite li pogled na Instagram, Skywalk potvrđuje već znano geslo novog vremena i novih generacija - ako ste negdje bili, a niste se fotografirali, kao da i niste bili.

Pretplati se na ovaj RSS feed