Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Koliko kave je previše?

Koliko puta vam se dogodilo da se jedva vučete prema uredskom aparatu za kavu, pitajući se je li moguće da vam je ovo već četvrta šalica danas? Najnovije istraživanje, objavljeno u znanstvenom časopisu American Journal of Clinical Nutrition, pokazuje da konzumiranje šest ili više šalica kave dnevno može povećati rizik od srčanih bolesti za 22 posto!

Stier najavio kandidaturu za šefa HDZ-a

Saborski zastupnik HDZ-a Davor Ivo Stier izjavio je u petak da je HDZ doživio neuspjeh na izborima za Europski parlament jer se udaljio od desnog biračkog tijela te je poručio kako je spreman raditi na ujedinjavanju HDZ-a i njegovih birača “i kao predsjednik stranke”.

Kako je Karlovac dobio ime? [video]

Grad Karlovac jedan je od rijetkih gradova koji zna točan datum svog nastanka, 13. srpnja 1579. godine, a dobio je ime po svom osnivaču nadvojvodi Karlu Habsburškom, rođenom na današnji dan 1540 godine.

Kako su Hajdukovci u lipnju 1990. skinuli petokraku na utakmicama na turneji u Australiji

U svibnju 1990. godine u Hrvatskoj se osjećao val demokratskih promjena i buđenja nacionalnih osjećaja.Na prvim višestranačkim demokratskim izborima pobjedu je odnijela Hrvatska demokratska zajednica, na nikad odigranoj utakmici između Dinama i Crvene Zvezde izbili su neredi potaknuti divljanjem navijača Zvezde, a 30. svibnja konstituiran je Hrvatski sabor.

Remi u Koprivnici, odluka u srijedu u Njemačkoj

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija odigrala je 24-24 (11-10) protiv Njemačke u Koprivnici u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za plasman na Svjetsko prvenstvo koje će u prosincu ove godine biti igrano u Japanu.

  • Objavljeno u Rukomet
Pretplati se na ovaj RSS feed