Ponedjeljak, 27 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Željana Zovko osvojila mandat: HDZ uvjerljivo pobijedio u iseljeništvu i u BiH

Prema prvim privremenim rezultatima u hrvatskom iseljeništvu i Bosni i Hercegovini je uvjerljivu pobjedu odnio HDZ (52,05 posto), a slijede ga koalicija Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku, HKS, HSP dr. Ante Starčević i Ujedinjeni hrvatski domoljubi s 11,77 posto, SDSS s 9,50 posto te Bruna Esih – Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku i HSP 7,51 posto, dok SDP s 3,90 posto nije ni prešao izborni prag.

Limeni ljubimci oduševili stanovnike Hercegovine

Tradicionalni susret vremešnih četverokotača u Zapadnohercegovačkoj županiji, u organizaciji oldtimer kluba „Ero“, i ove je godine održan pod punom pažnjom brojnih posjetitelja, koji su uživali u onome što je iznjedrila bogata povijest automobilske industrije.

Marija Paponja Miss turizma BiH

Ljubuški je dobio još jednu missicu, 21-godišnju Mariju Paponju, koja je proglašena za Miss turizma Bosne i Hercegovine 2019. Naime, ova lijepa Ljubušanka predstavljati će našu zemlju na svjetskom natjecanju ljepote za koju ju je odabrao vlasnik licence za BiH Borisa Kosmača, a na poziv bivše Miss turizma Zrinke Kučinić. Marija, inače studentica 3. godine Glazbene umjetnosti u Mostaru natjecat će se u Poreču s ljepoticama iz svih krajeva svijeta za lentu Miss turizma International.

15. edukativna radionica "Digitalni građanin" [video]

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih iz Zagreba te INTERA Tehnološkim parkom, organizira 15. edukativnu radionicu glede projekta "Digitalni građanin".

  • Objavljeno u Novosti
Pretplati se na ovaj RSS feed