Srijeda, 22 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Delić: Četiri razlike djeluje kao puno, ali ne mora ništa značiti

Iako su u stanci između dvije sezone prošlog ljeta i kroz tekuću sezonu prošli kroz veliki broj igračkih promjena, rukometaši ljubuškog Izviđača i dalje imaju što pokazati u domaćim natjecanjima, a što su potvrdili kroz Kup, plasmanom u finale, te u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine.

Predstavljamo: Dječji vrtić Ljubuški

Dječji vrtić je ustanova koja se bavi njegom, skrbi, odgojom i obrazovanjem djece predškolske dobi. Sadržaj odgojno-obrazovnog rada bit će primjeren uzrastu djeteta a način provedbe osigurat će mogućnost ostvarivanja prava djeteta da živi u zajednici zdrave sredine te da mu se osiguraju najbolji mogući uvjeti za rast, razvoj i učenje.

Predstavljamo: Osnovne škole u Ljubuškom

Danas na podrčuju općine Ljubuški djeluju tri osnovne škole. Glavna škola se nalazi u središtu grada i zove se O.Š. Marka Marulića, na Humcu imamo O.Š. Ivane Brlić Mažuranić i u Vitini O.Š. Tina Ujevića.

Tiho udaranje po džepu!

Prosječna maloprodajna cijena dizela na benzinskim crpkama u Federaciji BiH u utorak je iznosila 2,33 marke po litru, a benzina 95 2,31 KM, što je poskupljenje za pet pfeninga u proteklih mjesec dana.

Pretplati se na ovaj RSS feed