Ponedjeljak, 20 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Kome smeta “Lijepa li si”?

Jedna od najljepših hrvatskih pjesama “Lijepa li si” svirala je sinoć u Ciboni, gdje je 6 tisuća ljudi pozdravilo najmoćniju ženu svijeta Angelu Merkel i budućeg prvog čovjeka Europe Manfreda Webera.

Čović od Webera zatražio status kandidata

Dobili smo jasnu potporu gospođe Merkel euroatlantskome putu BiH i rješavanju unutarnjih pitanja na temelju konstitutivnosti naroda i legitimnom političkom predstavljanju”, rekao je komentirajući susret s njemačkom kancelarkom predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH i čelnik HDZ-a BiH koji je imao na marginama konvencije Europske pučke stranke (EPP) u Zagrebu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, piše Večernji list BiH. Osim s Merkel, Čović je razgovarao i s kandidatom njemačke Kršćanske demokratske unije (CDU) i europskih pučana Manfredom Weberom.

  • Objavljeno u Svijet

Legenda YU-rocka jedan od najvećih uzgajivača lješnjaka u BiH

Legenda YU-rocka, pjevač Divljih Jagoda i posljednji pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović na svom imanju u rodnom Bihaću bavi se uzgojem stabala lješnjaka. Za priču koja već dulje vrijeme kola estradom - da je Alenu dosta svirke pa je mikrofon odlučio zamijeniti motikom Alen za Jutarnji list kaže kako nije baš tako, ali priznaje da mnogo vremena provodi u ovom malom komadiću raja.

Pretplati se na ovaj RSS feed