Nedjelja, 01 Prosinac 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Mnoštvo građana na prvoj večeri "Advent u Ljubuškom" [foto&video]

Iako su se građani još od ranih poslijepodnevnih sati okupljali na prostoru oko glavnog gradskog trga, gdje je podignut svojevrsni Zimski grad sa kućicama i klizalištem, manifestacija je službeno otvorena tek večeras kada je upaljena prva adventska svijeća kod fontane ispred zgrade Gradske Uprave.

Advent u Ljubuškom: Klizalište se otvara večeras [foto]

Iako "Advent u Ljubuškom" službeno otvara svoja vrata tek večeras u 19.30 sati paljenjem prve adventske svijeće, današnji sunčani dan mnogi su Ljubušaci iskoristili kako bi s djecom prošetali kroz "Zimski grad" u središtu Ljubuškog.

Hercegovci i Imoćani usred Stuttgarta odradili svinjokolju [foto]

Kraj studenog idealno je vrijeme za svinjokolju, a napokon se i temperatura približila nuli. U Hercegovini su neki već završili, a ostali će u narednim danima odraditi kolinje. No to i nije neka vijest, ali je vijest da je nekoliko Hercegovaca i Imoćana usred Stuttgarta odradilo svinjokolju.

Ždrijeb Eura 2020. - Hrvatska u skupini s Engleskom i Češkom

Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu 2020. godine igrat će u skupini D zajedno s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednikom play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije odlučeno je na ždrijebu koji je održan u Bukureštu.

  • Objavljeno u Nogomet
Pretplati se na ovaj RSS feed