Završio 12. Grand Slam Hercegovine [foto]

Dvanaesti po redu teniski turnir parova Grand Slam Hercegovine organiziran od Teniskog kluba Grude odigran je proteklog vikenda u dvorani Teniskog centra Đulić.

Kada je 2010. prvi put organiziran ovaj turnir, na turniru je po prvi put na ovim prostorima organiziran i turnir za dame. Od samog početka broj natjecatelja stalno je rastao i prošle godine sudjelovao je najveći broj igrača. Nažalost, epidemiološke mjere i poteškoće prilikom prelaska granice su utjecale na dolazak, a posebno na druženje tako da po prvi put na ovaj turnir nitko nije došao iz Slavonije, Zagreba i Orebića.

Na turnir, uz domaće igrače iz Hercegovine pristigli su igrači iz Jajca, Bugojna, Bileće, Foče, Solina i najbrojniji iz prijateljskog kluba Kiseljak. Na turniru je sudjelovalo 25 parova. Igralo se u dvije kategorije i u grupama tako da je svatko odigrao najmanje dva meča.

U starijoj kategoriji,  prvo mjesto su osvojili Mandić Ivica(Š.B)/Nosović Blagoja(Bil.), drugo mjesto par iz Kiseljaka Škoro Miroslav/Biletić Robert, a treće mjesto Galić Ivan(Š.B)/Marković Toni(Kis.)

Izuzetno neizvjesnim susretima završen je turnir u mlađoj kategoriji. Posebno neizvjesno je bilo u oba polufinala i finalnom susretu. Bilo je tu propuštenih vezanih meč lopti, i neizvjesnosti što pokazuju i rezultati:

Polufinala:                      

1.Gugić Marko(Š.B.)/Mikulić Branimir(Š.B.)– Mikulić Tomi(Gr.)/Brkić Josip(Lj.) 1/6,6/3,10/5

2.Mikulić Rudi(Gr.)/Čamber Ante(Po.)-Bencun Tomislav(Kis.)/Fundup Srđan(Foč.) 7/6,7/6

Finale:

Mikulić Rudi(Gr.)/Čamber Ante(Po.)- Gugić Marko(Š.B.)/Mikulić Branimir(Š.B.) 6/3,3/6,11/9

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 09 Ožujak 2021 12:39
 
index Instagram400x230 youtube