Trener Leotara optimističan: S Izviđačem smo uvijek igrali susrete, koje odluči jedna lopta

Nakon nešto lošijeg starta, rukometaši Leotara su ušli u seriju dobrih rezultata i pobjegli iz donjeg dijela ljestvice. Trebinjci su prvo nadigrali Gračanicu na domaćem terenu, a potom i Goražde u gostima.

Dojam je pokvarila domaća utakmica protiv dobojske Sloge u kojoj su Trebinjci poraženi, a potom je savladana Drina, iako je i ta utakmica bila lošija u igri. Između dva kola Leotar je igrao i Kup BiH, a poražen je od Sloge u Gornjem Vakufu/Uskoplju sa 29:31.

"Prije tog ciklusa od četiri utakmice smo pričali, da ako ostvarimo tri pobjede bit ćemo zadovoljni. Došao je taj nesretni poraz od dobojske Sloge, gde smo se vratili u drugom poluvremenu, ali nismo imali sportske sreće, no nismo je ni zaslužili. Kada sumiramo odigrali smo dve dobre utakmice, dvije nešto lošije, nadam se da nam se to neće ponoviti", kaže za Sport1 Darko Tavrić, trener RK Leotar.

Njegova momčad u susretu 9. kola Premijer lige BiH sutra gostuje ekipi Izviđača, koja je aktualni prvak BiH.

"Sigurno je jako kvalitetna ekipa, imaju dosta rotacije na bekovskim pozicijama. Dobru obranu igraju, to su pokazali protiv Slavije i Sloge (GV/U) gdje su primili 16 i 22 gola, dakle čeka nas jako težak zadatak. Ne idemo s bijelom zastavom. Pokušat ćemo sve da dođemo do bodova. Igrali smo s njima i prošle i ove sezone, sve je bilo na jednu loptu", kaže nam Tavrić.

Njegova ekipa doživjela je dosta promjena uoči početka nove sezone.

"Dosta promjena je bilo u ekipi, treba vremena da se to uklopi, privikavanje na sustav rada i na ligu. Mislim da to polako dolazi na svoje. Pokazali smo da ima oscilacija, ali vjerujem da će sve doći na svoje", zaključio je Tavrić.

 
index Instagram400x230 youtube