Ljubušanka Andrijana Jelčić briljira u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi

U 3. kolu 1. HRRL za žene Dalmatinka je u dalmatinskom derbiju pred nešto više od 250 gledatelja pobijedila gošće iz Sinja sa 27:21(15:12). Od prvog dodira s loptom Pločanke su krenule organizirano i silovito na protivnički gol te u 7. minuti imaju prednost od 4 pogotka (5:1), a pred sam kraj prvog dijela i +6(14:8), da bi na odmor otišle sa samo dva pogotka prednosti.

U drugom dijeli bržom i agresivnijom igrom nisu dozvoljavale gošćama da se razigraju gdje je posebno bila raspoložena na vratima Andrijana Vlatka Jelčić sa 17 obrana te neumoljive i precizne Lana Jarak i Magdalena Žderić s po 8 pogodaka. Simpatičnim igračicama iz Sinja nisu pomogle ni bivše reprezentativke Ana Križanac i Marija Hrgović – Tomić tako da su prvi bodovi ostali na ušću Neretve.

Za “malene” pod vodstvom trenera Ivana Jerkovića pogađale su Lana Jarak i Magdalena Žderić po 8 pogodaka, Antonija Krilić 4, Josipa Oršulić i Anđela Zelić po 3, te Ema Barbir 1 pogodak. Još su igrale Lucija Galov, Anđela Lovrić, Anđela Sušak, Martina Šendo, Iva Žderić, Gabrijela Čupić, Nera Cvijanović, Andrea Klarić, dok je Andrijana Vlatka Jelčić imala 17, a Petra Sršen 1 obranu.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 06 Listopad 2019 21:46
 
index Instagram400x230 youtube