Brodolom Zagreba u Zadru, Mandić odrađivao suspenziju, a Hrstić bez učinka

Makar je Višnjik bio popunjen, skoro i do kraja, ni s Vujovićem nismo vidjeli ništa novo kod zagrebaša. Ako je protiv PSG-a bilo loše, pa protiv Aalborga još lošije, ovo je bilo najlošije.

Vujović je pokušao na početku s obranom 3-2-1 u kojoj je Ravnić bio isturen, no jedno je pokušati, a drugo napraviti. Mijenjao je sve, tražio nekoga i nešto što će poremetiti Španjolce, ali ta se misija zvala nemoguća.

Barca je zabila 21 gol za poluvrijeme, a tužno je to što je mogla još tri-četiri više. Zagreb i kad bi nešto iskreirao, Ravnić i Božić Pavletić gađali bi De Vargasa kao da im je nešto skrivio. Lijepo je barem vidjeti da se zadarska publika nije predala, da je navijala vjerojatno očekujući da neće gledati ovo što je gledala.

- Izgledali smo usporeno, kao gluhonijemi film od prije 100 godina, a Barca kao neki moderni 6D - sve je manje-više rekao u ovih nekoliko riječi Zagrebov trener.

Liga prvaka, 3. kolo:

PPD Zagreb - Barcelona 19-36 (9-21)

Višnjik, gledatelja 7000

PPD Zagreb: Ristanović, Jović; Šipić 3, Vistorop, Božić Pavletić, Hrastnik 2, Stojnić 3, Kosteski 1, Špende 3, Ravnić 2, Gadža, Hrstić, Bičanić 2, Vlah, Vekić, Horvat 3

Barcelona: De Vargas 1, Moller, Tomas 5, Entrerrios 1, Sorhaindo 1, Andersson 6, Arino 5, Guntin 2, Gomez 8, Dos Santos, Dolenec, Mem 3, Pascual 1, Palmarsson 1, Fabregas 1, N'Guessan 1

Barcelon je kao nitko nikada pregazila domaćina na Zagrebovu terenu (19-36) premda je ovaj sinoćnji bio u Zadru na Višnjiku jer je Arena trebala za neke druge svrhe. Teško bi Arena ili, npr., David Mandić (odrađivao suspenziju iz Danske) promijenili išta jer ovo je, kako je Vujović rekao, trenutna realnost zagrebaša u borbi s najvećima. A slijedi gostovanje u Flensburgu pa im dolazi Szeged i opasno prijeti da u Norvešku odu s 0-0-5. Zapravo, iz ove perspektive sve drugo bilo bi iznenađenje.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 29 Rujan 2019 09:50
 
index Instagram400x230 youtube