Prvo poluvrijeme iz Zenice upozorenje pred Konjuh

U Zenici nije bilo lako, jer je igračima trebalo očitati bukvicu, što će reći da ni nakon četvrtog kola nismo vidjelu jednu perfektnu partiju Izviđača. Razlog za brigu uoči gostovanja Konjuha u Ljubuškom?

- Deset minuta igre s maksimalnim pristupom bilo je dovoljno rukometašima Izviđača da u Gradskoj Areni u Zenici pobjede solidnu momčad Čelik Junior i stignu do treće uzastopne pobjede u Premijer ligi BiH te zasjednu na čelnu poziciju prvenstvene ljestvice.
Komentar iz Ljubuškog koji bi ovako na prvu mogao odvesti do pogrešnih zaključaka. Jer tek kada u obzir uzmete način na koji se razvijala utakmica u Zenici, način na koji se rasplela – tek tada dobivate kompletnu sliku. 

- Nakon što je trenerski dvojac Džolić/Tolić očitao bukvicu svojim rukometašima u stanci između dva poluvremena, na parket Gradske Arene u Zenici istrčala je resetirana momčad Skauta. Odličnom igrom u obrani te brzim kontrama koje je vukao kapetan Milan Vukšić, od -2 na poluvremenu, u 40. su minuti (20:25) došli do +5. Serija 11:4 za deset minuta igre postavila je stvari na svoje mjesto, tako da je rukometašima Izviđača ostalo da rutinskom igrom privedu utakmicu kraju.

Dakle, trebalo je tim branitelja naslova opomenuti, trznuti, probuditi ga iz laganog sna, a iako je reakcija na kraju bila očekivano dobra – ta neka rupa u prvom dijelu ipak je određeno upozorenje za dalje. Jer idući protivnik je ta druga od tri neporažene momčad lige, Konjuh. Tim iz Živinica je doduše na utakmici manje, ima odigrati pomjerenu s Leotarom, ali je svejedno kod Čelika slavio 37:28, a Slobodu kući srušio 29:27. Dovoljno znati… 

 
index Instagram400x230 youtube