Tiskovna uoči proslave 10. titule prvaka BiH i utakmice sa Slogom [VIDEO & FOTO]

Rukometaši Izviđač Agrama u subotu, 27.travnja 2024., igraju utakmicu 24. kola BH Telecom premijer lige protiv Sloge. Na toj utakmici bit će upriličena proslava 10. titule prvaka BiH.

Tim povodom, danas je u prostorijama Izviđača u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održana konferencija za novinare.
Prvi se novinarima obratio voditelj momčadi Nedan Zovak koji je na početku istaknuo da upravo dok traje konferencija za novinare traje i operacija ozlijeđenog igrača Izviđača Edvina Dželilovića, te je tom izvanrednom desnom krilu poželio uspješan ishod operacije i brz povratak na teren.
Nakon toga je najavio je najavio Izviđačevu 10.titulu prvaka BiH na utakmici protiv Sloge.

Utakmica protiv Sloge igrat će se u ranijem terminu od 17 sati zbog izravnog televizijskog prijenosa.

Odlučili smo da u subotu 27. travnja na utakmici protiv Sloge u svom gradu napravimo jedno zajedničko slavlje i proslavimo titulu prvaka. Zbog izravnog televizijskog prijenosa utakmica se igra u 17 sati i odmah po završetku utakmice je predviđena dodjela pehara i medalja koja će se održati unutar dvorane. Nakon utakmice ćemo našim navijačima podijeliti 16 jubilarnih dresova u kojima smo do sada nastupali, jer oni nakon utakmice odlaze u povijest. Ubuduće će naše dresove krasiti zvjezdica koja je znak deset osvojenih naslova prvaka. Tko god u subotu bude u dvorani bit će u prilici dobiti jedan od 16 dresova“, kazao je Zovak.

Osvrnuo se i na ostale sadržaje koji će pratiti proslavu 10. titule prvaka.

U suradnji s našim sponzorom Džajić Petrolom organiziramo jednu akciju. Sutra u vremenu od 11 do 11,30 sati svi oni koji budu točili gorivo na njihovoj crpki dobit će besplatnu ulaznicu za subotnju utakmicu. U subotu nakon završetka proslave u dvorani planirano je slavlje na platou ispred dvorane. Na platou će biti postavljena bina, svirati će bend X (iks), a za sve sudionike slavlja bit će besplatno pice i hrana. Koristim ovu priliku da zahvalim Gradskom poglavarstvu jer sve se ovo odvija pod njihovim pokroviteljstvom“, istaknuo je voditelj momčadi.

U najavi utakmice protiv Sloge trener Toni Čolina je kazao da očekuje još jednu pobjedu svoje momčadi.

Posljednju utakmicu protiv Sloge igrali smo u prosincu u Doboju. Bila je to vrlo važna utakmica za nas, a mi smo bili iscrpljeni zbog gustog rasporeda i europskih nastupa. Izvanredan u toj utakmici je bio nas vratar Haris Suljević koji je odradio posao za sve nas. Posljednja utakmica u Gorazdu je pokazala da igračima ne nedostaje motivacije i da još uvijek možemo napraviti određene iskorake i pomjeriti neke granice ove sezone“, naglasio je Čolina.

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje u momčadi.

Luka Bubalo je oporavljen, trenirao je jučer, od danas do subote počinje s rukometom, Matej Ljubić je dobio poštedu jer je imao problema s ozljedom natkoljenice, ali mislim da će konkurirati za subotnju utakmicu, Diano Cesko je trebao biti danas s nama na presaci, ali je zbog ozljede Sake na pregledu kod ortopeda u Mostaru, nisam sto posto siguran hoće li konkurirati za utakmicu, vise ćemo znati nakon današnjeg pregleda, Milan Mića Vukšić je igrao pola sata u Gorazdu, Mihael Bebek je igrao 20 minuta u Gorazdu, Milan Dedić je, također, igrao 15-ak minuta u Gorazdu, Todoru Milisavljeviću je pukla brada na školskom natjecanju tako da nije konkurirao u Goraždu, u četvrtak ćemo vidjeti u kakvom je stanju i hoće li konkurirati za subotnju utakmicu, Petar Grbavac ima problem sa šakom i mislim da neće konkurirati za subotu. To su svi ozlijeđeni igrači osim Džele koji danas ima operaciju i kojem želim da operacija uspješno prođe, te brz oporavak nakon operacije“, izvijestio je o ozljedama igrača trener Čolina.

Uz voditelja momčadi Zovka i trenera Čolinu na press konferenciju su sudjelovala još dva igrača Izviđača, dva reprezentativca, reprezentativac BiH Milan Mića Vukšić i reprezentativac Hrvatske Ivano Pavlović.

Milan Vuksić, koji je postao najuspješniji igrač u povijesti Izviđača s pet osvojenih titula naslova prvaka je kazao da se osjeća sto posto spreman nakon ozljede te izrazio očekivanje da je oporavak od ozljede završen. Izrazio je zahvalnost treneru Čolina Sto je prihvatio neke nove ideje koje je donio sa sobom nakon ozljede.

Ivano Pavlović je bio vrlo skroman kada je u pitanju njegov doprinos osvajanju 10.titule naslova prvaka. U sezoni koja još uvijek traje, sam je iznio određeni teret koji su on i Milan Vukšić trebali dijeliti popola, ali naglasio je da mu nije bilo teško, ali da Vukšićevim povratkom na teren kraj sezone igra rasterećen.

Na kraju konferencije svi sudionici su pozvali navijače Izviđača i ostale građane da u subotu dođu na slavlje Izviđača u Gradsku sportsku dvoranu i plato ispred dvorane.

 
index Instagram400x230 youtube