Novi izazov u LP: Matej Mandić: "Ne osjećam pritisak, uživam u ovome

U susretu osmog kola EHF Lige prvaka, rukometaši Zagreba su u Poljskoj poraženi u ogledu protiv europskih vice-prvaka Kielcea 28-24 nakon što su tjedan ranije s njima remizirali u Zagrebu 22-22.

Sada im slijedi uzvrt protiv Mađara, tamošnjeg viceprvaka Pick Szegeda, koji u svojim redovima ima i sjajne Hrvate poput Marina Jelinića i Luke Stepančića, ali i druge sjajne individualce koji mogu povući i prevagnuti susret. Baš to su, na žalost Zagreba, napravili na domaćem terenu pa 27-26 porazili domaće.

Matej Mandić sjajan je ove sezone na vratima Zagreba. Među najboljima je u Ligi prvaka.

"Spreman sam sigurno. Svaku utakmicu želim pomoći, što više mogu. Moram pohvaliti momčad i obranu, to mi sigurno pomaže, govori puno ta činjenica da smo najbolja obrana Lige prvaka. Slijede nam dvije ključne utakmice, sigurno da želim sa svojim obranama što više pomoći", kaže Zagrebova hobotnica.

Je li mu presing visoko očekivanje koje sada javnost i njegovi suigrači imaju?

"Meni osobno nije presing. Uživam u ovome što radim. Cijeli život se ovim bavim i sada baš posebno uživam. Napokon sam dočekao svoju priliku, svoje minute. Uživam u svemu tome, jednostavno. Želim što bolje sve odraditi."

Rođak, inače krilo, David Mandić, davno ga je najavio kao budućeg najboljeg golmana na svijetu.

"Ja se nadam", skromno je zaključio.

Utakmica Zagreb - Szeged se igra u srijedu, 29. studenog s početkom u 18:45 u Areni Zagreb, a prijenos je na Arena sport kanalima.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 28 Studeni 2023 09:01
 
index Instagram400x230 youtube